Adományozás

Romániában adóm 2%-át felajánlom

A befizetett adó 2%-át vissza lehet kérni az államtól és átirányítani egy civil szervezet számára. A Bethlen Gábor Alapítvány is egy ilyen civil szervezet, és arra kérünk mindenkit, hogy a 2%-ot a Bethlen Gábor Alapítvány számára ajánlja fel. Felajánlásával támogatja a Bethlen Gábor Kollégium oktatási-nevelési céljait. Olvassa tovább a teljes információért és a letölthető nyomtatványért.

Kategória:

A befizetett adó 2%-át vissza lehet kérni az államtól és átirányítani egy civil szervezet számára. A Bethlen Gábor Alapítvány is egy ilyen civil szervezet, és arra kérünk mindenkit, hogy a 2%-ot a Bethlen Gábor Alapítvány számára ajánlja fel. Felajánlásával támogatja a Bethlen Gábor Kollégium oktatási-nevelési céljait.

Akik 2018-ban alkalmazottként szereztek jövedelmet, a 230-as nyomtatványt kell kitöltsék.
A formanyomtatványt lementheti saját gépére erről az oldalról.
Kitöltése módja: ki kell nyomtatni, kitölteni a nevet, címet és személyazonosító számot (CNP). Ezután pedig el kell vinni/postázni az adóügyi hivatalba (Administratia Financiara). Az összeget nem kell kitölteni, majd kiszámolják a hivatalban.

A kitöltött nyomtatványok leadási határideje 2019 március 15. Mindenki ahhoz az adóhivatalhoz kell elvigye/elküldje őket, ahova lakcíme szerint tartozik.

Az alapítvány adatai:

Név: Fundatia Bethlen Gabor
Adószám: 12878880
IBAN: RO50RZBR0000060003041413

Köszönjük szépen az előző évben felajánlott 2%-ot!

Nyomtatvány, kattintson a képre a letöltéshez/mentéshez:

Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Budapest
Budapest
Communitas Alapítvány
Communitas Alapítvány