Személyi jövedelemadó 3,5%

Home / Személyi jövedelemadó 3,5%
Ajánlja fel jövedelemadója 3,5%-át a Bethlen Gábor Alapítvány számára 
  • A Bethlen Gábor Alapítványnak szánt adó-felajánlása által Ön is hozzájárulhat a Bethlen Gábor Kollégiumban zajló oktató-nevelő munka támogatásához. Ezen kívül, felajánlása által hozzájárulhat az alapítványunk tehetségműhelyeinek működtetéséhez, művelődési, ifjúsági, kulturális rendezvények létrejöttéhez, melyek célja a diákok szellemi fejlődése, kulturális ismereteik gyarapítása, magyar közösségünk összekovácsolása.
  • Segítheti a szórványból beiskolázott tanulók magyar tannyelvű oktatását és hozzájárulhat szociális/érdem ösztöndíj lehetőségek teremtéséhez diákjaink számára.
  • Ha egyet ért a fenti célok támogatásával Ön is biztosíthat egy plusz forrást a Bethlen Gábor Alapítvány számára, amelyet eszközként használhatunk fel iskolai közösségünk művelődési, oktatási, társadalmi életének fejlesztéséhez. Bővítheti az Alapítvány által támogatott diákok körét.

A személyi jövedelemadóját a következőképpen ajánlhatja fel alapítványunknak:

Akik 2022-ben alkalmazottként szereztek jövedelmet, a 230-as nyomtatványt kell kitöltsék.

  • A formanyomtatványt lementheti saját gépére erről az oldalról, ahol az alapítványunkra vonatkozó információk is kitöltésre kerültek:

https://bethlengabor.eu/wp-content/uploads/2023/01/Formular_230_2022_standard.pdf

A kitöltés módja:

  • Ki kell tölteni a név, cím, személyazonosító szám, e-mail cím, telefonszám és aláírás cellákat.

Adataink:

Denumire enitate non profit: Fundația Bethlen Gabor

Cod de identificare fiscală al entităţii non profit: 12878880

Cont bancar (IBAN): RO50RZBR0000060003041413

A dokumentumokat jutassa el postai úton vagy vigye el személyesen az Adóhivatalba. A nyomtatványokat a területileg illetékes adóhivatalhoz kell eljuttatni.

!!! Az alapítvány székhelyére (Nagyenyed, Bethlen Gábor Utca, 1. szám) is leadhatóak a formanyomtatványok, mi pedig gondoskodunk azok eljuttatásáról az Adóhivatalhoz.

!!! Az alapítványi irodában biztosítjuk a formanyomtatvány kinyomtatott példányát, kitöltve a szervezetünk adataival, Ön csak a saját adatait kell kitöltse.

Térjen be hozzánk!

A nyomtatványok eljuttatásának határideje: 2023. május 25

Amennyiben nem él annak lehetőségével, hogy a személyi jövelemadója 3,5%-át felajánlja egy civil szervezetnek, támogatva annak tevékenységét, ez az összeg bekerül az államkasszába.

Erdélyi Református Egyházkerület
Erdélyi Református Egyházkerület
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Budapest
Budapest
Communitas Alapítvány
Communitas Alapítvány
A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány
A Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány