Romániában adóm 3,5%-át felajánlom

Adó 3,5% felajánlás

Romániában adóm 3,5%-át felajánlom

A befizetett adó 3,5%-át vissza lehet kérni az államtól és átirányítani egy civil szervezet számára. A Bethlen Gábor Alapítvány is egy ilyen civil szervezet, és arra kérünk mindenkit, hogy a 3,5 %-ot a Bethlen Gábor Alapítvány számára ajánlja fel. Felajánlásával támogatja a Bethlen Gábor Kollégium oktatási-nevelési céljait. Olvassa tovább a teljes információért és a letölthető nyomtatványért.

A befizetett adó 3,5%-át vissza lehet kérni az államtól és átirányítani egy civil szervezet számára. A Bethlen Gábor Alapítvány is egy ilyen civil szervezet, és arra kérünk mindenkit, hogy a 3,5%-ot a Bethlen Gábor Alapítvány számára ajánlja fel. Felajánlásával támogatja a Bethlen Gábor Kollégium oktatási-nevelési céljait.

Akik 2023-ban alkalmazottként szereztek jövedelmet, a 230-as nyomtatványt kell kitöltsék.
A formanyomtatványt lementheti saját gépére erről az oldalról.
Kitöltése módja: ki kell nyomtatni, kitölteni a nevet, címet és személyazonosító számot (CNP). Ezután pedig el kell vinni/postázni az adóügyi hivatalba (Administratia Financiara). Az összeget nem kell kitölteni, majd kiszámolják a hivatalban.

Jelen esetben az alapítvány székhelyén is le lehet ezeket adni. (Nagyenyed, Bethlen Gábor utca, 1. sz.)

A kitöltött nyomtatványok leadási határideje 2024 május 24. Mindenki ahhoz az adóhivatalhoz kell elvigye/elküldje őket, ahova lakcíme szerint tartozik.

Az alapítvány adatai:

Név: Fundatia Bethlen Gabor
Adószám: 12878880
IBAN: RO50RZBR0000060003041413

Köszönjük szépen az előző évben felajánlott 3,5 %-ot!

Nyomtatvány, kattintson a képre a letöltéshez/mentéshez:

© 2023. BethlenGabor.eu | Minden jog fenntartva.