2018-as évfolyam

  1. Bíró Olimpia

Egy nekem kedves idézettel szeretném kezdeni: ,,Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál, és megtalálja azt a munkát, amit szeretni fog.’’ Dr. Szentgyörgyi Albert

Bíró Olimpia vagyok, a Bethlen Gábor Kollégiumban végeztem 2018-ban.  Köszönetet szeretnék mondani a keresztszüleimnek, Fekete Lászlónak és feleségének, Máriának a négy évi támogatásáért. Ezt a Keresztszülő-programot a Bethlen Gábor Kollégiumnak köszönhetem. A Máltai Szeretetszolgálat is segített.

E négy év alatt sikeresen befejeztem a líceumot és sikeresen leérettségiztem. Nagyon jól éreztem magam a Kollégiumban, mivel bentlakó diák voltam. Szereztem barátokat, új élményeket, amiket egy kintlakó nem tapasztalhatott meg. Bentlakóként megtanulsz egy közösségben, családban élni, dolgokat megosztani. Részt vettem a délutáni tevékenységeken, mint például a bibliaóra, néptánc, reneszánsz tánccsoport. A szívemet a reneszánsz tánc rabolta el, amiben részt vettem, szerepeltem.

Úgy vélem, hogy a támogatásomnak fontos szerepe volt abban, hogy az iskola felkészítsen a nagy betűs Életre. Elégedett vagyok a Bethlen Gábor Kollégiumban eltöltött éveimmel.

© 2023. BethlenGabor.eu | Minden jog fenntartva.