Ösztöndíj programok

Keresztszülő program

A „Keresztszülő-program” keretében Ön jelképes keresztszülőséget fogadhat olyan magyar gyerek taníttatása érdekében, aki tanulmányait a nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégiumban, a magyar nyelvű oktatás „betlehemi csillagában” szeretné végezni, vállalva az egy gyerekre eső kollégiumi és tanulmányi költségek fedezését. Szándéka szerint a kapcsolat itt véget is érhet, vagy tovább fejlődhet.

Prémium Ösztöndíj Program Erdélyben

a Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium (BGK) Alapítványa szervezésében

A Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium Alapítványa Aracs-Trischler ösztöndíjat hirdet, melyet a Budapesten élő Aracs János és Aracs Jánosné Trischler Zsuzsanna adományoz évente.

A házaspár ezzel az ösztöndíjjal az erdélyi magyar oktatást szándékozik támogatni és egyben emléket állítani családjuk történelmi küzdelmeinek.

A Prémium Ösztöndíj Program keretében egy kiemelkedően tehetséges és szorgalmas IX. osztályt végzett bentlakó diák taníttatását biztosítjuk egy iskolaéven keresztül, mely teljes ellátást és 50.000 Ft. taneszköztámogatást jelent.

Pályázati felhívások

A nagyenyedi Bethlen Gábor Alapítvány által szerzett, kezelt és nyújtott ösztöndíj lehetőségek, melyek elnyerésére pályázati úton kerülhet sor.

Diákok

© 2023. BethlenGabor.eu | Minden jog fenntartva.