Diáknapok a Bethlen Gábor Kollégiumban 2023 

A Bethlen Gábor Kollégiumi Diáknapok május 10-13. között kerültek megszervezésre, a kollégiumban . Öt csapat jelentkezett, minden csapatban 10 személy vehetett részt. A játékosok Sherlock Holmes témájához kellett igazodjanak, napi szinten beöltözve kampányoltak hangulatot teremtve iskolásainknak.

 

A Diák Tanács csapata volt az esemény fő szervezője, Galambfalvi Angyalka tanárnő irányítása alatt, eseményük megvalósításához a Bethlen Gábor Alapítvány is hozzájárult, jelen pályázati támogatás által. Mint az iskola háttérintézménye, az oktatás mellett a diákok közösségépítő tevékenységeinek támogatására is figyelünk, hiszen nagyon fontosak az ifjúsági tevékenységek is, a szocializáció, a közösség kovácsolása, a jókedv és a vidám diák élet.

A Communitas Alapítványtól elnyert 1300  Ron értékű támogatást  a következők támogatására használtuk fel: népszerűsítő stickerek nyomtatására, a Shrecklock – Holmes –  II. helyezetet elérő csapat számára a díj  biztosítására, az az egy csapatépítő közös hétvége a Diák Tanáccsal, melyhez szükséges volt egy faházikó bérlésére, a szállás biztosítására, valamint a programokhoz szükséges kellékek beszerzésére,  pontosabban vízipisztolyok kerültek beszerzésre a vízipisztolyharchoz.

 

Első nap a táncról, a zenéről szólt, míg a többi nap komplexebb hatást épített fel.

Második nap vízipisztolyharcban, evőversenyben, logikai kérdésekben méretteték meg versenyzőiket, akik helyt álltak minden próbán.

 

Harmadik nap a sportról szólt, a fociról, kosárról, e-sportról, akadálypályáról és ládamászásról.

Negyedik napon, utolsó nap lévén, kincskereséssel kezdtek, főzőversennyel folytatták, vitaesttel zárták a pontozást.

Mindenki izgalmasan várta az eredményhirdetést, viszont nem volt ok szomorkodásra, ugyanis mindenki nyereményben részesült:

I.Helyezett: DramaShock

II.Helyezett: Shrecklock-Holmes

III.Helyezett: Invictus

IV.Helyezett: Gyúlékonyak

V.Helyezett: Shakesbeer

Közös énekléssel és közös képpel zárult a rendezvény.  A Kollégium középiskolás diákjai számára izgalmas napok voltak, melyekre valószínűleg sokáig emlékezni fognak. Örülünk, hogy jelen pályázat által a Bethlen Gábor Alapítvány is hozzájárulhatott a Diák Tanács eseményének sikeréhez.

Köszönjük a támogatást!

© 2023. BethlenGabor.eu | Minden jog fenntartva.