Személyi jövedelemadó 3,5%

Ajánlja fel jövedelemadója 3,5%-át a Bethlen Gábor Alapítvány számára 
  • A Bethlen Gábor Alapítványnak szánt adó-felajánlása által Ön is hozzájárulhat a Bethlen Gábor Kollégiumban zajló oktató-nevelő munka támogatásához. Ezen kívül, felajánlása által hozzájárulhat az alapítványunk tehetségműhelyeinek működtetéséhez, művelődési, ifjúsági, kulturális rendezvények létrejöttéhez, melyek célja a diákok szellemi fejlődése, kulturális ismereteik gyarapítása, magyar közösségünk összekovácsolása.
  • Segítheti a szórványból beiskolázott tanulók magyar tannyelvű oktatását és hozzájárulhat szociális/érdem ösztöndíj lehetőségek teremtéséhez diákjaink számára.
  • Ha egyet ért a fenti célok támogatásával Ön is biztosíthat egy plusz forrást a Bethlen Gábor Alapítvány számára, amelyet eszközként használhatunk fel iskolai közösségünk művelődési, oktatási, társadalmi életének fejlesztéséhez. Bővítheti az Alapítvány által támogatott diákok körét.

A személyi jövedelemadóját a következőképpen ajánlhatja fel alapítványunknak:

Akik 2022-ben alkalmazottként szereztek jövedelmet, a 230-as nyomtatványt kell kitöltsék.

  • A formanyomtatványt lementheti saját gépére erről az oldalról, ahol az alapítványunkra vonatkozó információk is kitöltésre kerültek:

https://bethlengabor.eu/wp-content/uploads/2023/01/Formular_230_2022_standard.pdf

A kitöltés módja:

  • Ki kell tölteni a név, cím, személyazonosító szám, e-mail cím, telefonszám és aláírás cellákat.

Adataink:

Denumire enitate non profit: Fundația Bethlen Gabor

Cod de identificare fiscală al entităţii non profit: 12878880

Cont bancar (IBAN): RO50RZBR0000060003041413

A dokumentumokat jutassa el postai úton vagy vigye el személyesen az Adóhivatalba. A nyomtatványokat a területileg illetékes adóhivatalhoz kell eljuttatni.

!!! Az alapítvány székhelyére (Nagyenyed, Bethlen Gábor Utca, 1. szám) is leadhatóak a formanyomtatványok, mi pedig gondoskodunk azok eljuttatásáról az Adóhivatalhoz.

!!! Az alapítványi irodában biztosítjuk a formanyomtatvány kinyomtatott példányát, kitöltve a szervezetünk adataival, Ön csak a saját adatait kell kitöltse.

Térjen be hozzánk!

A nyomtatványok eljuttatásának határideje: 2023. május 25

Amennyiben nem él annak lehetőségével, hogy a személyi jövelemadója 3,5%-át felajánlja egy civil szervezetnek, támogatva annak tevékenységét, ez az összeg bekerül az államkasszába.

© 2023. BethlenGabor.eu | Minden jog fenntartva.